Repetitie locatie

Show- & Drumfanfare Duindorp repeteert in De Drumzolder, gevestigd in het schoolgebouw De Meerpaal aan de Tesselsestraat 75-75A te Den Haag, Scheveningen.

google maps html widget

De Drumzolder is een nieuw en toch wel bijzonder onderkomen voor zowel onze vereniging als voor onze collega’s. Uniek omdat beide verenigingen door de gemeente Den Haag zijn gehuisvest in die school vanaf het moment dat het gebouw werd opgeleverd. In de geschiedenis daaraan voorafgaand heeft de gemeente bepaald dat het gebouw beide verenigingen moest huisvesten. Wij hebben voor een groot deel kunnen mee denken in het tot standkomen van dit gebouw. Wij maken gebruik van de sportzaal en overige ruimtes in de school, maar apart is te noemen dat de Drumzolder echt bestemd is als onderkomen van de verenigingen.

Hoe zijn wij bereikbaar en waar is parkeergelegenheid ?

Drumzolder DuindorpMet het openbaar vervoer is de Tesselsestraat goed bereikbaar met buslijn 22, halte Tesselsestraat hoek Nieboerweg of op het Tesselseplein. De loopafstand is vanaf beide haltes niet meer dan 300 meter.

Met de tram lijn 12 bestaat ook de mogelijkheid om in de buurt te komen. Halte Tholensestraat hoek Duivelandsestraat is de meest voor de hand liggende. Via de Tholensestraat is het deze straat uitlopen en aan het einde naar links, daarna rechtsaf het Tesselseplein op en rechts aanhouden. Dit is iets verder lopen maar nog heel goed te doen. De school staat vanaf die kant gezien aan de linkerzijde voor het Ghandi Centre.

LET OP!! In heel Duindorp geldt betaald parkeren van 18:00 tot 24:00 uur. Het tarief bedraagt € 1,70 per uur.

Op de Nieboerweg vanaf de Julianakerk is parkeren gratis, maar wordt veelal gebruikt door bewoners zonder parkeervergunning. Parkeren op de Kranenburgweg (aan de andere zijde van het kanaal) biedt nog mogelijkheden, maar zijn ook beperkt. Fietsen en bromfietsen kunnen op het plein voor de ingang naar de Drumzolder geplaatst worden.

We zien u graag een keer langskomen.