Show & Drumfanfare Duindorp sleept in België eerste prijs in de wacht

Show & Drumfanfare Duindorp Scheveningen heeft zondag 15 mei een eerste prijs behaald met haar show “Musical Movie on Tour” tijdens de Internationale mars- en showwedstrijden in Hamont, België.

Dit concours wordt eens per twee jaar georganiseerd. Nummers uit The West Side Story, Grease, The Sound of Music en Saturday Night Fever lieten het publiek swingen. De jury gaf het korps een score van 80,58%!

Show- & Drumfanfare Duindorp Scheveningen is een graag geziene gast in binnen- en buitenland en verzorgt diverse optredens tijdens taptoes en andere evenementen. U kunt deze show zelf bewonderen tijdens Taptoe Vlaggetjesdag op 18 juni 2016.

Het muziekkorps bestaat uit blazers en slagwerkers die les krijgen van twee professionele instructeurs.

Het korps repeteert iedere dinsdag- en vrijdagavond in het schoolgebouw van de Tweemaster/de Meerpaal in Duindorp. U bent van harte welkom om een keer een optreden of repetitie bij te wonen! Voor meer info kunt u de website bezoeken! www.drumfanfareduindorp.nl

Via: Scheveningsnieuws.com